Någon som vet vad företagsstäd innebär?

Vad innebär företagsstäd egentligen? Vad är skillnaden mellan kontorsstäd och företagsstäd? Tänker att det borde vara samma sak egentligen, men det kanske är för att jag jobbar på ett kontor. Förstår ju att ett företag inte behöver vara ett kontor utan att det kan vara en restaurang, eller lager eller vad som helst egentligen, kanske en butik. Så det kanske är det som är skillnaden, att istället för att allting ska ha olika namn; restaurangstäd och kontorsstäd så kallar man det helt enkelt bara för företagsstäd. Gissar på det i alla fall.

Jag såg det först på Charlotte Wikandes Hushållsnära Tjänster att det stod om företagsstäd när jag var inne och kollade på deras webbplats. Det var inte det jag var ute efter, utan det var hemstädningen, för jag tänkte att jag skulle ta hjälp av dem nu inför julen med en ordentlig julstädning här hemma, men så såg jag att det stod företagsstäd och blev lite distraherad.

Så har inte bokat någon tid för städning än men tänker att jag får ta och göra det sen. Vet dock inte riktigt om jag behöver boka det redan nu egentligen, eller om det kanske räcker med att göra det lite längre fram. Jag menar det är ändå två månader kvar till jul. Men tänker ändå att det kanske är bäst att göra det nu för att de kanske annars blir fullbokade om det finns många andra som också vill få hjälp med sina storstädningar inför jul också.