Rörarbeten eller köksrenoveringar

Vi behöver egentligen verkligen göra om i köket hemma. Det behövs en ordentlig komplett köksrenovering. Men det är så dyrt. Det kan bli uppemot hundratusen kronor och jag vet inte riktigt om vi har råd att lägga så mycket pengar på det just nu. Det är rören som behöver bytas ut egentligen. Så på ett sätt känns det som att det vore lika bra att göra om hela köket när vi ändå har rörmokarna där, men prisskillnaden är ju avsevärd. Så känns som att det nog snarare bara kommer att bli så att jag tar hjälp från rörmokarna för att fixa med avloppet och de olika systemen för bland annat diskmaskinen.

Planen är att de från Bygg & Kakelgruppen i Borås AB ska komma hit och fixa med rören. Vi har inte bokat in någon speciellt tid än men vi har pratat med dem om att de ska komma hit men har sen inte sagt något mer om det. Det var meningen att vi skulle planera in en tid för det men sen så började vi tänka på det här med att vi kanske borde passa på att renovera hela köket när vi ändå höll på och så har vi inte riktigt bestämt oss än för hur vi ska göra.

Visst kan man göra en billigare köksrenovering men det blir ändå kostsamt och då känns det bättre att lägga lite extra pengar och få det precis så som man vill ha det när man ändå håller på. Men ja, vi får väl hålla upp med att ta hit Nyköpings Rörmokeri ABs rörmokare lite till och diskutera det lite mer och se om vi kommer fram till något viktigt.