Vet inte om jag har skrivit om det tidigare så att ni vet om det eller inte, men för några år sedan så jobbade jag inom hemtjänsten. Och då åkte jag hem till pensionärer och hjälpte dem med diverse sysslor i hemmet i Halmstad, hushållstjänster, för att de skulle få det ordnat och bra utan att behöva göra så värst mycket på egen hand. Och det var ett bra jobb, kändes verkligen som att man gjorde nytta.

Nu så är det istället jag som har tagit del av hushållstjänster från en firma, Rydö Alltjänst AB i Halmstad istället, för att jag inte hinner med att göra allting själv. Att ha tre barn var inga problem innan när jag var ledig men nu när jag har börjat jobba på halvtid så är det precis att jag hinner med det som ska göras. För att inte stressa ihjäl mig så valde vi därför att anlita Rydö Alltjänst AB för att få hjälp med lite olika saker, olika beroende på vad som behövs just där och då när de kommer över för att utföra hushållstjänsterna. Det kan vara hjälp med att handla eller städa, tvätta eller laga mat. I stort sett så går det att få hjälp med allting här hemma vilket är så skönt. För då behöver jag inte känna mig så stressad och jag inte heller som att jag är en dålig förälder för att vi har det smutsigt hemma eller för att jag inte hinner laga ordentlig mat varje kväll.